Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 22 2015

SpargelAspargesplanten er en flerårig staude. Hyppes jorden op om stænglerne, får man hvide asparges, mens de stængler, som får lov at vokse op i lyset, bliver til grønne asparges. Sæsonen er kort, så det er om at nyde denne tidlige sommerbebuder. Hvide asparges har en fin ærteagtig smag. Hold fast ved hovedet og skræl ned mod bunden af aspargesen. Toppen på en asparges er det ypperste og skal ikke skrælles. Knæk til sidst den nederste træede del af roden. Hvis der hænger fibre ved, skal den skrælles lidt mere.

 

Set på Torvet 
Rød Mizuna salat, og nye Asparges Kartofler fra Danmark
Vilde Asparges fra Frankrig
Flade Ferskner fra Spanien
Vi forventer grønne Druer igen omkring 1. Juni 2015

HUSK :  Vi holder lukket 2. Pinsedag. Mandag den 25.5.15