Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 20 2015

radisser240x240Radiser menes at stamme fra Kina, hvor dyrkningen har været kendt i flere tusinde år. I 1600-tallet kom den til Danmark. Men den blev først rigtig populær i 1800-tallet. Radiser er en grøntsag, der tilhører korsblomst-familien. Det er en fortykket, rund eller oval kimstængel. De rød/hvide dele er sprøde, opsvulmede rodstokke.

Smagen af de runde og kegleformede radiser kan være skarp eller mild, farven er lyserød/rød og hvid. Den skarpe smag kommer fra sennepsolier i planten. Vidste du at styrken i radiser blandt andet afhænger af hvor meget vand de har fået under dyrkningen?   

Set på Torvet 
Danske grønne Tomater
Danske mini Hvidløg med top
Spanien : Ferskner, Nektariner og Abrikoser samt nyhøstede meloner. Vand og Galia meloner.
Kirsebær fra USA
Frankrig : Mini Artiskokker

Husk : Vi  har lukket – Kr. Himmelfatrsdag Torsdag d. 14.maj