Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 19 2015

RabarberRabarber stammer oprindeligt fra Kina og Tibet. Her blev den brugt til medicinske formål. Årets første rabarber har noget særligt over sig. Vi bruger løs af rabarberen og kan næsten ikke få nok af dem pga. den korte sæson. Vidste du at rabarberen er en grøntsag og ikke en frugt?

Derfor har rabarberen et naturligt lavt indhold af sukker. En god trifli med rabarber, rabarbertærte, en flaske med lyserød rabarbersaft, kompot til den stegte landkylling eller forårslammet. Hjemmelavet marmelade til franskbrødet. Vi kan lide det hele.  

Set på Torvet 
Danske drivhus Jordbær 10x500g.
Danske Dadeltomater. Gule og orange i 3 kg. ks.
Pedron Peber fra Spanien.
Mixfarvet Radiser fra Holland
Vi starter op med dansk Bionda salat i uge 19.