Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 11 2015

Spidskaal 7Spidskål har – som navnet indikerer – en kegleformet facon. Spidskål har et løsere bladhoved end andre kålsorter og en sød og mild kålsmag. Spidskål kan spises både rå og tilberedt, og de første sommerspidskål er så lækre og lysegrønne, at de snildt kan erstatte salaten. Spis spidskål råt, dampet, lynstegt, blancheret, farseret eller braiseret. Prøv at bruge fint strimlet spidskål i wokretter eller vendt i supper. Kålens let sødlige smag har godt af noget syrligt, så dryp f.eks. dit dampede spidskål med olivenolie og citronsaft.

Set på Torvet            
Danske Skoleagurker.
Broccoliasparges i bk. 8 x 250 g. fra Albanien.
Fra Italien : 
Ærter i 7 kg. ks. og Gule Østershatte i 1,5 kg. ks.
Danske Spiseblomster :
Hornviol i bk. med 20 stk. Gul, lilla, hvid og orange.
Tusindfryd i bk. med 20 stk. Rosa og hvide blandet.