Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 5 2015

Litchi 1Litchi stammer oprindeligt fra Kina, hvor man har dyrket dem i flere tusinde år. Historien fortæller, at en kinesisk kejser var så glad for sin hofdame, at han plantede et duftende litchitræ for at behage hendes fine næse. Derfor kaldes lichi også for kærlighedsfrugt. Den er på størrelse med en valnød. Den modne frugt er rødlig og ru og med små knopper på overfladen. Skrællen er hård og læderagtig, men nem at pille af. Frugtkødet er hvidt, saftigt og lidt geleagtigt i konsistensen. Frugten er en stenfrugt, men den nøddeagtige, blanke sten, der ligger inde i frugtkødet, kan ikke spises. Smagen er sød, syrlig og aromatisk.

Set på Torvet
Mini gulerødder fra Albanien. 10 bdt. pr. ks.
Italiensk Løvetandsalat.
Fra Israel : Habanero og Jalapenos i 2 kg. ks.
Majs 7×2 stk. fra Israel
Nashi Pærer fra Kina 16 stk. ks.
Røde Spidskål fra Holland 8 stk. ks.