Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 4 2015

146822Hvis ikke du allerede har smagt den, så burde du gøre det. Sharonfrugten er ikke kun dekorativ, den smager også dejligt. Sharonfrugten ligner måske nok en orange tomat i det ydre, men så holder ligheden også op. Konsistensen er fast og uden sten. Smagen er mild og sød, nærmest i retning af abrikos, med et strejf af vanilje. Du kan bruge den rå i frugtsalat eller til is. Prøv at lave puré, ved at skære frugterne ud i mindre stykker, blende dem og evt. smage til med citronsaft og honning. Puréen smager godt på både is, tærter og mousse. Du kan også lave små himmerigsmundfulde ved at skære sharonfrugten i både, lægge et stykke blåskimmelost på hver båd og vikle en strimmel parmaskinke omkring. I det hele taget klæder den milde smag fra sharonfrugten de fleste oste.

Set på Torvet
Der er kommet Grønkål fra Tyskland.
Fra Sydafrika er der friske Nektariner og Ferskner 2,5 kg.
Litchi i 2 kg.ks. og Abrikoser i 5 kg.ks.
Hestebønner fra Holland.