Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 3 2015

Jordskokker 2Jordskokker er en fantastisk spise, med dejlig smag og masser af mineraler og vitaminer. Er du træt af kartofler, så skift dem ud med jordskokker. Jordskokken kan spises i såvel rå som i tilberedt tilstand, men smagen og konsistensen på dem er markant forskellige. Rå jordskokker er friske og knasende sprøde, med en sød og nøddeagtig smag. Tilberedt bliver jordskokker bløde og milde, med en sød og jordagtig smag. Rå jordskokker er skønne i papirstynde skiver med f.eks. æbler og nødder. Mens de kogte kan fremtrylle englebløde, cremede supper og puréer.

 

 Set på Torvet 
Friske Kokosnødder
Grønne Blomkål. 8 stk. fra Italien
Spanske kæmpeløg i 25kg. sække.
Kvæder fra Tyrkiet.