Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 48 2014

SolvbederSølvbede lever en lidt ubemærket tilværelse i Danmark, hvilket er en skam, for bladene er grønne og lækre. De kan bruges ligesom spinat, eller som et alternativ til nye rødbeder. Hvis der skal mere bladbede på bordet kan man vende blikket mod Italien. Her servereres de bl.a. dampet med lidt smør eller de vender f.eks. stilkene i en dej, hvorefter de bliver friteret. Sølvbeden ligner på visse punkter sin fætter sukkerroen, men roden svulmer ikke op. I stedet har sølvbeden flotte hvide bladstilke og mørkegrønne blade.

 
 

Set på Torvet

Sweetie Grapefrugt 55 stk. pr. ks. fra Israel.
Sweetbite Peberfrugter fra Spanien.
Escarol Salat fra Italien.
Husk at se vores JULESORTIMENT 2014
Juletræer, dekorationer mm.