Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 47 2014

752Sorte Ræddike udmærker sig ved sit flotte , delikate  ydre. Den kendes tilbage til i hvert fald 1548, og har været dyrket i århundreder i bl.a. engelske og franske køkkenhaver.  Den har en pikant pebersmag, der er stærkest, når ræddikerne er små.  Smagen mildnes med størrelsen, og bliver lidt sødere og mildere ved opvarmning. De kan anvendes på mange måder: syltede, kogte, stegte eller rå i salater og kunstfærdigt udskårne som pynt på maden. Man kan udnytte den sort/hvide effekt ved at skære mønstre i skindet med et citronjern el.lign. Man kan rive dem og bruge dem som topping, f.eks. blandet med lidt revet ingefær. De er gode i en grov, hjemmerørt remoulade.  Prøv f.eks. at bytte halvdelen af agurkeskiverne i en klassisk agurkesalat ud med tynde skiver af ræddike.

Set på Torvet
Red love aeblerNyhed fra  Frankrig Red Love æbler 32stk pr.ks.
Ny Høst af Pink Lady Æbler 84 stk pr.ks.fra Frankrig.