Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 33 2014

Brombær5 Brombær smager fantastisk som de er, direkte fra busken, i fyldige tærter eller i en dejlig, mørk brombærmarmelade. Derudover bruges brombær også til vin, likør og snaps. Brombær er i familie med hindbær, boysenbær, multebær. Brombær vokser vildt i alle danske skove.

Discovery abler Discovery er et tidligt æble med et fast, sødt og let aromatisk frugtkød. Æblerne er middelstore og let fladrunde med en lysende rød dækfarve. Discovery hører til de bedste spiseæbler, men det egner sig også til desserter og salater. Den bedste sort, hvis man ønsker et tidligt æble.

Set på Torvet
Danske Guldborg æbler
Danske Clara Friis pærer / små
Grønne Blomkål fra Tyskland og lilla og hvide Pyntekål fra Danmark