Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 25 2014

520220 Vi introducere Ost fra Sønderhaven Gårdmejeri                               

Osten har Danmarks højeste grad af sporbarhed. Ostene laves udelukkende med mælk fra egne køer og på gårdens eget mejeri. Man malker mor­gen og aften, og inden morgenmalkningen er færdig, tager mejeristen mælken over i mejeriet.
Fra mælketanken i stalden pumpes mælken skånsomt under gårdspladsen over i ostekaret i mejeriet. På denne måde bevares flest mulige smagsnuancer i ostene. Da ostene er lavet med det oprindelige fedtindhold er 85% af ostene fuldfede.
Se fuldt sortiment og tilbud Klik her 

Mizuna salat Mizuna er en gammel japansk grøntsag. Den er pikant og let krydret, og har en mild smag af peber. Mizuna forveksles undertiden med rucula, men smagen er mildere, knap så bitter og mere raffineret. Mizuna er oplagt anvendt frisk i blandede salater o.lign., men man kan også bruge de blanke, sprøde blade i wokmad. Bedst bliver de, hvis de udsættes for kort opvarmning ved høj temperatur, så de bevarer noget af deres delikate sprødhed. Mizuna er også velegnet tilberedt som spinat.
 

Set på Torvet:
Hvide Ribs fra Holland.
Stikkelsbær fra Tyskland.
Kantareller 1kg. fra Bulgarien.
Piel del Sapo, Frøskindsmeloner fra Spanien.
Danske Blåbær 125g x 8.