Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 18 2014

Asparges GroenneHvor vi tidligere hovedsagligt spiste hvide asparges, har de grønne asparges vundet stadig større indpas, siden de første gang blev præsenteret i 1960'erne. De grønne asparges høstes over jorden, mens de hvide dyrkes i jordvolde. De bedste asparges har en fast stængel og et fyldigt hoved.

De grønne asparges kan anvendes i supper, som forret eller tilbehør, ledsaget af dressing eller saucer. I stedet for at skære roden af asparges kan du knække roden af – den knækker altid der hvor det friske begynder.                 
 

Set på Torvet
Bundte løg, hvide og røde fra Italien.

Danske rabarber i bdt. og danske tomater i 6 kg. ks.
Danske  grønne tomater i 5 kg. ks. (Bestillingsvarer)

Fra Holland :
Gule cocktail tomater på stilk i 3 kg.ks.  Pebertomater på stilk.

Spanske nektariner 37 stk. og 5 kg. abrikoser løse.