Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 6 2014

RucolaRucola salaten kommer oprindelig fra Middelhavsområdet, hvor den har været brugt siden antikken.  Bladene på rucola er små. De er stærkt grønne og fligede, smagen er stærk og markant. Rucola kan anvendes rå i salater, men kan også bruges i supper og saucer. Rucola blev i antikken brugt både som lægeplante og som salat. I de senere år er den blevet en populær salat i de danske køkkener.

Den rucola vi køber herhjemme er som regel importeret fra Italien. siden antikken.  Bladene på rucola er små. De er stærkt grønne og fligede, smagen er stærk og markant. Rucola kan anvendes rå i salater, men kan også bruges i supper og saucer. Rucola blev i antikken brugt både som lægeplante og som salat. I de senere år er den blevet en populær salat i de danske køkkener. Den rucola vi køber herhjemme er som regel importeret fra Italien.

Set på Torvet

Spanske Ærter i 4 kg. ks.
Broccoli asparges fra Albanien 10 x 250 g.
Hollandske Agurker NY HØST