Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 2 2014

knoldselleri knoldselleri Oprindeligt stammer Knoldselleri fra Middelhavsområdet, men den har været en fast del af det danske landskab siden 1300-tallet. Selleri har været dyrket i århundreder, og der er masser af muligheder for delikat smag, også i det finere køkken. Den kan bages i ovn sammen med andre rodfrugter, strimles til wokken, kommes i gryderetter og supper eller blandes i en skøn rodfrugtmos. Dampede selleristave er dejligt tilbehør til fisk.

Prøv at gratinere en skive med gedeost eller vend fint strimlet selleri med en honning- og sennepsdressing, soltørret tomat, persille og ristede bacontern.

Set på Torvet
Vi har nu flotte danske Jonagored Æbler i 12 kg. ks. og små Paradisæbler i 5 kg.
Der er kommet Blodappelsiner fra Italien.