Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 34 2013

glaskal roede]Glaskål er en overset grøntsag med en let og sød smag af kål, og sprødt og saftigt indre. En kendt grøntsag hos vores tyske og svenske naboer,men endnu ikke så brugt i de danske køkkener. Glaskål er fortrinlig rå, fint snittet. Glaskål kan stuves, blancheres eller koges sammen med kartofler til en skøn vintermos. Du kan også sylte glaskål og servere den lun til fiskeretter. Først på sæsonen behøver du ikke skrælle din glaskål, men grov og hård vinterskræl skal skæres af.

Set på Torvet
Hvide Ribs fra Italien 8 x 125 g. pr. ks.
Danske Løgblomster i 3 stk.bdt. Meget stærke i smagen.
Santa Maria Pærer fra Italien er til salg nu.

Så er det Syltetid
Skærm Dild, Asier, Drue Agurker, Grønne Tomater, nye Rødbeder mm.