Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 33

Blommen stammer oprindeligt fra Asien. Det er en saftig stenfrugt, der kan være blåviolet, gul eller grøn og som findes i forskellige størrelser. Blommen er den næstmest dyrkede frugt i verden, hvor æblet tager første pladsen. Den vokser desuden vildt mange steder i naturen.

Blommer kan bruges rå i salater  eller som en saftig snack. De er desuden meget velegnede i desserter, hvor de specielt gør sig godt i tærter og pies. Hvis du vil gøre blommer mere langtidsholdbare kan du bruge dem i grød, marmelade, saft eller du kan sylte dem.

Blommer giver mange gode tilberedningsmuligheder i både det søde og det salte køkken. Du kan f.eks. forsøge dig med en blommechutney der er skønt tilbehør til ost, fisk eller til kødretter.

 

Set på:

 

 

Dansk Broccoli 10×500 gr
Danske Asier (Begrænset)
Danske Super søde Majs

ØKO Danske Blomkål Sprouts