Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 32

Savoykål har været kendt i Danmark i ca. 300 år, men den har aldrig været særlig udbredt. Man mener at den stammer fra Savoyregionen i det sydlige Frankrig. Heraf navnet.

Savoykål består af blade, der danner et ret løst hoved i forhold til hvidkål og rødkål. Bladene er grønne og krusede og kålsmagen er mildere.

Savoykål er velegnet til råkost med gulerødder, appelsinsaft, snittede æbler, nødder og tørrede frugter.
Snit savoykål og brug den i stedet for hvidkål i coleslaw eller andre råkostsalater.

 

Set på:

 

Fra Danmark:

Asier
Drueagurker
Øko Ribs 10x500gr
————————

Reine Claude Blommer fra Spanien

Øko Knoldselleri m/top 12 stk. fra Holland