Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 31

Pak choy stammer fra Asien og er først for nyligt
blevet en afgrøde vi dyrker kommercielt herhjemme. Ikke desto mindre viser det sig, at der er
fordelagtige sammenfald mellem jordkvalitet og
klima Danmark og Asien imellem.

Smagen minder lidt om den danske sølvbede,
den er let bitter, sprød og har en let kålsmag.
Pak choy skal blot tilberedes ganske kort og nænsomt, så den bevarer sin grønne farve og sprødhed.
Brug den i wokken, i sautéer og supper. Server den
som tilbehør til fisk med et drys af ristede sesamfrø så den får følgeskab af fedme. Både de hvide
stængler og de grønne blade kan også spises rå
i salater.
I det hele taget er pak choy klasseeksemplet på
god, enkel og hurtig mad – og den tør både at stå
alene og assistere andre råvarer på tallerkenen.

Set på:

 

Fra Danmark:

Kirsebær
Kålrabi
Lilla, Orange og Romanesco Blomkål
Drueagurker
Syltedild
Solbær
Blommer 7 kg Herman
Lilla, Violet og Hvide Auberginer 10 stk