Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt Uge 15

Asparges er en af de ældste dyrkede køkkenurter. Helt fra oldtiden har asparges været kendt og dyrket i Ægypten, og i Romerriget var asparges værdsat som en stor delikatesse. Her i landet omtales aspargesplanten fra det 16. århundrede, hvor den dog hovedsagelig blev dyrket i herregårdshaverne.
Den tilhører liljefamilien og blev tidligere anvendt som lægeplante.
Er i familie med liljekonvallen
Der findes mange sorter, hvoraf flere kan give både hvide og grønne fra samme plante
Planten ligner en stor edderkop eller en lille blæksprutte. En roset med mindst 6-8 kraftige rødder ud til siderne er en god plante at sætte i sin have, hvis man vel at mærk har plads, for et aspargesbed kræver god plads

set på:

 

Lilla Asparges 10x250gr fra Spanien
Røde Springløg fra Italien
Ærter fra Portugal
Kartofler 12,5kg Sieglinde Nye m/jord