Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 26

Piel del Sapo

 

 

 

 

 

 

Piel de Sapo / Frøskindsmelon

er en lækker sød spansk melon, der smager noget hen ad en honningmelon.

Bliv ikke forskrækket over melonens grønspættet udseende, indeni gemmer der sig nemlig det sødeste og saftigste melonkød.

Meloner er opdelt i to hovedgrupper. Sukkermeloner og Vandmelon, som er en sort for sig selv.  De forskellige typer af sukkermeloner som vi kender bedst er : Cantaloupe, Galia, Honning og Frøskindsmelon. De er alle varianter af samme type sukkermelon, der er forædlet forskelligt. 

Sukkermeloner har kernerne i midten, mens de i vandmelon sidder i kødet, hvis det ikke er stenfri.

På spansk hedder Frøskindsmelon – Piel de Sapo' som betyder skrubtudse skind. I Amerika har den fået navnet : Santa Claus melon, pga. den lange holdbarhed der ofte strækker sig helt frem til december måned.

Frøskindsmelonens gullige frugtkød har en mild og fin smag, som egner sig særlig godt til desserter med sommerbær. Den har en lidt kraftigere aroma og en anelse blødere konsistens, end de andre sukkermeloner, og denne søde, runde smag er også herlig i forretter og tapas sammen med røget kød eller grillede skaldyr.

set på.

Copenhagen---logo

 

Danske Blomkål, Bundte løg, Hyldeblomst 1kg.
Tyske Ribs 10x500g.
Lilla Broccoli Asparges 12x200g fra Spanien.