Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Tilbud Frugt og Grønt uge 44

roede raeddiker
Ræddiken er tæt beslægtet med den mere kendte radise og kommer i flere former og farver; rød, lang, sort, hvid, rund, violet. Man kan måske blive skræmt af ræddikens ydre, men det er der nu ingen grund til. Den kommer oprindeligt fra Asien, men har også været forbi Middelhavslandene helt tilbage før vores tidsregning, inden den er nået til den danske jord.

Ræddiken varierer i smag og kan gå fra en mild radise til, ja, en kraftig ræddike. Marinér mandolinskårne ræddikeskiver med olivenolie, citron og havsalt, bag dem hele i ovnen som en rodfrugt eller spis den som du ellers ville spise en radise.

Ræddiken sås senere om sommeren end radisen, har en længere udviklingstid og skal have rigeligt med næring og vand. 

Det er en uhyre nyttig afgrøde i marken – dels kan den bruges som følgeplante til andre planter, hvor den sørger for at holde en lang række skadedyr væk, og dels er den virkelig god som efterafgrøde til at løsne og klargøre jorden til næste sæsons såning.


Copenhagen---logo
Nyheder fra CPH Market

Danske Æbler : 
Pignon, rubens, gala, cox orange, holsteiner cox orange,
zari, ingrid marie samt elstar. 

TAK for en god sæson på danske agurker. 
 

Familier med kræfteramte børn