Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Frugt og Grønt tilbud uge 31 & 32

Vandmelon
Vandmelonen stammer oprindeligt fra Afrika. De vilde vandmeloner er stadig livsvigtige for nomaderne, når de færdes i den knastørre Kalahari Ørken.  Planten trives bedst med masser af sol, så ved Middelhavet er klimaet perfekt til vandmeloner.


Vandmelonerne vokser på en klatrende plante, hvis rødder ligger lige under overfladen. Planten er et-årig og dør, når der bliver koldt. Smagen er mild og svagt sødlig. Sukkerindholdet er lavere end hos øvrige meloner. Den sødeste smag findes som hovedregel i centrum af frugten. Smagen træder allerbedst frem, hvis frugten er afkølet. Banker man let på vandmelonens skal, giver den en rungende lyd, når den er moden.

Info fra

Copenhagen---logo

 

Danske frilands jordbær synger på sidste vers, men der er masser af:
lille dannebrog Danske Herman, Meritare og Opal  blommer.
lille dannebrog Danske Drue Agurker, Asier og Syltedild i bdt.
lille dannebrog Danske Voksbønner