Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Frugt & Grønt uge 32 2017

Nektariner 2    –  Nektariner 

I dagligvarehandelen betragtes ferskner og nektariner som forskellige frugter til trods for at de tilhører samme art. Ganske som ferskener, kan nektariner have hvidt eller gult kød. Nektariner er gennemsnitligt lidt mindre og lidt sødere end ferskener, men der er også nektariner, som er større og mindre søde.

Det glatte skind kan gøre at nektarinen synes rødligere, og dermed bidrage til nektarinens blomme-agtige udtryk. Nektarinens historie er uklar. Den omtales på engelsk i starten af det 16. århundrede, men er sandsynligvis blevet dyrket langt tidligere i ferskenens oprindelige områder i Asien. 

NEWS   NEWS   NEWS 

Copenhagen---logo
Flag DK uge 21 Danske grønne bønner.
Flag DK uge 21 Danske voks bønner.
Flag DK uge 21 Danske Opal blommer.
Flag DK uge 21 Danske Hokaido græskar.
Flag DK uge 21 Danske Mix gulerødder med top.
Flag DK uge 21 Danske Drueagurker.