Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 29 & 30 2016

beets Beder, røde gule og stribede. Den mest kendte er rødbeden, men også den gule og bolsjebeden er værd at stifte bekendtskab med. De farver ikke maden som rødbeden gør. Og så er de mildere i smagen, fantastiske til salater og varme retter, hvor de også giver et godt farvespil.


savoykaal 21Savoykål, har sin oprindelig historie fælles med de øvrige hovedkål, men er formentlig i sin nuværende form fundet i Savoyen i Frankrig i Middelalderen. Savoykål har nogle dekorative krøllede blade og en mildere kålsmag end f.eks hvidkål. Savoykål kan anvendes på samme måde som eks. Hvidkål, rå i salater, supper og wok-retter

Set på Copenhagen Markets:
Farvede Danske blomkål i mix kasser (gul, grøn og lilla)
Danske kisebær