Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 28 2016

Kejserhatte web Kejserhat er en dejlig fast og kødfuld spisesvamp, som er i famillie med østerhatten. Den svinder meget lidt under stegnig og er super til grill. Kejserhatten findes i naturen. Og specielt i sydeuropa, hvor den vokser på underjordiske rødder af løvtræer. Kejserhatte dyrkes også i væksthuse, hvor der er en god varme, som den kan udvikle sig i.


4475401Kiwi 2 Kiwifrugten stammer fra Kina og kaldes derfor også for Kinesisk stikkelsbær. Navnet Kiwi har frugten fået efter  New Zealands nationalfugl ”KIWI”. Frugten er i dag en vigtig eksportvare for New Zealand. Men også i Italien dyrkes kiwi til eksport. I Danmark sælges der flest af de  grønne kiwi, men der findes også den gule kiwi, som er lidt sødere i smagen. Den gule kiwi er en sort som er udviklet indefor de seneste 15-20 år.

Set på Copenhagen Markets:
Grønne cherry tomater 
Danske hindbær 
Gule og hvide Gulerødder
Mix farvet radisser
Danske mini auberginer