Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 41 2015

Kantareller 2 (2) Kantarel er en populær spisesvamp, og den er eftertragtet blandt svampejægere, som indsamler dem fra midt i juli til først i november. Almindelig kantarel forekommer i hele Europa. Den vokser i både løv- og nåleskove, dog mest i nåleskove med megen mos, og hvor jorden er sur. Kantarellerne vokser ofte i små klynger. Blandt importører og sælgere af kantareller er der bred enighed om, at det er de svenske, der er bedst. De svenske regnes for de mest eksklusive af dem alle. De er større, renere og mere ensfarvede.

Set på Torvet:
Spanske: 
Cherymoya 10 stk. pr. ks. Kaki / Sharonfrugter 32 stk. 7 kg. pr. ks.
Danske:
Afskåret Pyntekål, Rosenkål på stok og Spise Græskar og Halloween Græskar