Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 39 2015

Hokkaido2 Hokkaido har sit navn efter den japanske ø Hokkaido, hvor den har været dyrket i mange år. De smukke orange græskar er så dekorative, at det kan være svært at give dem kniven. Men Hokkaido er det perfekte spisegræskar. Med sit faste orangegule kød og sin milde smag gør Hokkaido sig godt i ovnen og i supper. Det er hurtig mad, som gør sig rigtigt godt med et skud krydderi med smæk på. Græskarsuppe er en formidabel spise, som oven i købet er let at lave. Er du i det søde hjørne, så prøv en klassisk græskartærte.

 mark champ1 Mark champignon er yderst kaloriefattige og indeholder værdifulde vitaminer og mineraler. De har en suveræn smag og mætter godt. Smagen er  delikat og let krydret.

Set på Torvet:

Danske Delcorf æbler
Danske Gråsten æbler

Syltesæsonen er ved at være forbi, men det er dog stadig muligt at skaffe asier. Til dem er ikke har lyst eller ikke kan nå at sylte, er der mulighed for, at købe rødbeder, drueagurker og asier færdigsyltet hos A&C.