Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 30 2015

Hindbaer 3 Hindbær har fået sit navn ”hind” fra hjorten(en hunkronhjort kaldes en ”hind”) fordi hjortene elsker at spise bærrene. Hindbær er røde og bløde, sarte bær der smager vidunderligt.
Du skal helst undgå at skylle de friske hindbær. Vand gør hindbærerne bløde og fjerner noget af deres fine og aromatiske smag. Spis hindbær som de er, eller brug dem i bagværk, i salater, på yoghurt og som tilbehør til desserten. Hindbær er også fremragende til grød og saft.


Bærerne holder sig bedst i køleskabet ved 2-4 grader. Hindbær indeholder blandt andet E- og B-vitaminer og mineralet kalium.

Set på Torvet:
Danske Gulebeder og bolsjebeder 
Danske Nye røde kartofler
Tyske Gule bønner