Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 28 2015

Fennikel 1Fennikel har sin egen slægt og er medlem af skærmplantefamilien. I denne familie finder vi  også gulerod, dild, koriander, persillerod, persille, selleri og pastinak. Fennikel har sin oprindelse i kystområderne ved Middelhavet.

Fennikel er en hvid og lysegrøn knold, hvis bladskeder er kraftigt opsvulmede med en dildagtig top. Fennikel har en dejlig markant lakridsagtig smag og er en gedigen smagsgiver i køkkenet. Både i rå og tilberedt tilstand. Fennikel er rig på A-, B- og C-vitamin, mineraler, kostfibre og så indeholder fennikel også æteriske olier.

Set på torvet:
Danske friske hyldeblomster – ca. 1 kg. pr. kasse.
Danske gulebeder & bolsjebeder med top – 10 bdt. a 5 stk. pr. kasse.
Tyske lilla blomkål – 8 stk. pr. kasse.
Tyske selleri med top – 5 stk. pr. bdt.