Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 8 2015

 Fuji æble Fuji æblet  er sød, mild, sprød og saftig. Fuji æblet har en rød og  gul skræl. Den gule og  gyldne grundfarve er en god indikator for den bedste spisekvalitet. Fuji æblet har en god holdbarhed. Fuji æblet er fremragende til frisk spise, madlavning og i salater –  er god til sauce. Fuji æblet er fremragende.

Shiso Karse hører til familien af ​​korsblomster. Det latinske navn er Lepidium Sativum. Karse har en yndefuld stilk og to små grønne/røde blade. Shiso mix Cress består af Shiso Purple, Shiso Green, Daikon Cress og sennep karse og kan ligesom andre arter hovedsagelig anvendes rå. Smagen er meget frisk og krydret. En tot karse giver merværdi for mange opskrifter. Den specifikke smag giver din opskrift lidt ekstra. Den friske grønne eller røde farve vil give en god smag og et friskt udseende.