Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 44 2014

Roen groenkaal Grønkål er ikke altid grøn. Rød grønkål også kaldet Scarlet er en dejlig rød udgave, som smagsmæssigt er i top. Den kan bruges frisk, dampet, kogt el. stuved og er et super vitamintilskud hele vinteren.


auberginer 5 Aubergine er kendt for sin violette farve og nærmest smeltende konsistens, når den er tilberedt. Skær dem i skiver, og pensl med olie. Steg eller grill dem – brug dem som hovedingrediens, eller lad deres milde smag danne basis for dominerende ingredienser som hvidløg eller ost. 

Set på Torvet:
Masser af Græskar – Halloween, Butternutsquash, Pyntegræskar, Hokaido og Spise-græskar.

Husk Skovsvampe inden sæsonen er slut :
Kantareller, Tragtkantareller, Pighatte el. Sort Trompet.