Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 42 2014

Spidskaal rød Den største forskel mellem det røde og det grønne spidskål er farven. Men når det så er sagt, så har den røde spidskål ofte lidt finere blade og en lidt mildere smag end det grønne. Det allerbedste ved den røde spidskål og spidskål generelt, er den sprøde konsistens og de fine blade. I modsætning til nogle af de mere grove kålhoveder egner spidskålen sig perfekt i rå salater.

Så hvis du er lidt kålforskrækket er spidskål et godt sted at starte. Den smager også fortrinligt, hvis den lige er dampet eller blancheret let. Spis den i wokretter, dampet eller blancheret med olivenolie og citron, eller rå i salater.

Set på Torvet:
Edamame bønner 400g poser fra Kina.
Italienske Kastanier 5kg sække.