Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 41 2014

Hokkaido 2  Hokkaido har sit navn efter den japanske ø Hokkaido, hvor den har været dyrket i mange år. De smukke orange græskar er så dekorative, at det kan være svært at give dem kniven. Men Hokkaido er det perfekte spisegræskar. Med sit faste orangegule kød og sin milde smag gør Hokkaido sig godt i ovnen og i supper.

Det er hurtig mad, som gør sig rigtigt godt med et skud krydderi med smæk på. Græskarsuppe er en formidabel spise, som oven i købet er let at lave. Er du i det søde hjørne, så prøv en klassisk græskartærte.

Set på Torvet:

Hyben fra Bosnien
Danske Halloween Græskar og Pyntegræskar
Danske Ræddiker
Mini nyheder fra Frankrig : Mini Fennikel, mini Blomkål, mini Porrer, mini Courgetter og mini Majroer.