Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 38 2014

Kaktusfigne Kaktusfigen bør først og fremmest nydes frisk. Man kan skære et kors i spidsen af frugten. Husk at beskytte hænderne mod torne. Derefter kan skindet trækkes ned, så kuglen med frugtkød kan pilles ud. En anden metode er at skære begge ender af. Derefter lægges et snit på langs af det resterende skind, hvorefter skindet kan trækkes af frugtkødet, der nu har form som en tønde. Disse kan vedlægges et utal af retter. Frugten egner sig fint som pynt til is (især vanilleis). Man kan også lave is af mosen blandet sammen med eksempelvis fløde og vanille plus evt. et drys citron. 

Set på Torvet:
Hollandske Cox Orange Æbler.
Italienske Kastanjer.
Masser af svenske skovsvampe : Kantareller, Pighatte, Sort trompet, og Tragt kantareller.
Desuden svenske Tyttebær.