Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 29 2014

Druer Kernefri vindruer er så afgjort en ”fejltagelse” i naturen, idet det jo svarer til en mand uden n…Der findes særlige druesorter, som genetisk er disponeret til kerneløshed, men de fleste druesorter kan faktisk risikere at danne flere kerneløse druer i en klase. Det sker, hvis befrugtningen er ufuldstændig, f.eks. på grund af dårligt vejr i blomstringsperioden De stenfri druer vi kender i dag er et forædlingsarbejde hvor formeringen sker ved kloning (stiklinger).


Skalotteløg Skalotteløg er en varietet af planten Kepa-Løg. De har en lidt mildere smag end almindelige løg. Anvendes ofte i gryderetter, tomatretter mv. Skalotteløg har brug for et højt kalkindhold i jorden. Løg skal sættes og kan ikke sås og de formerer sig ved deling.

Set på Torvet:
flagflag
Danske Hindbær
Danske Kirsebær