Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 28 2014

SharonFrugt 1Sharonfrugten ligner måske nok en orange tomat i det ydre, men så holder ligheden også op. Konsistensen er fast og uden sten. Smagen er mild og sød, nærmest i retning af abrikos, med et strejf af vanilje. Farven er orange og jo mørkere frugten er, des mere moden er den. 
Spidskål Spidskål har – som navnet indikerer – en kegleformet facon. Spidskål har et løsere bladhoved end andre kålsorter og en sød og mild kålsmag. Spidskål kan spises både rå og tilberedt. De første sommerspidskål er så fine og lækre, at de snildt kan bruges som alternativ til salat.

Vigtig information vedrørende forarbejdet kartofler fra "Lammefjordsskrælleriet".

Fra og med uge 28 skal alle råskrællede- og forkogte kartofler fra Lammefjordsskrælleriet bestilles senest kl. 15.00 en hverdag før ønskede leveringsdag. Ved web-bestilling efter deadline vil bestillingen automatisk blive fremdateret til først mulige leveringsdag.  

Set på Torvet:       
Danske røde spidskål
Tyske Røde stikkelsbær
Ekstra søde honning tomater