Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 27 2014

Loeg Alm. og røde bundtløg leveres med grøn top i de tidlige sommer måneder. De friske løg anvendes bedst som almindelige løg til madlavning, og den grønne del kan samtidig bruges i salater og dressinger.

Baby Spinat Baby Spinat fra Sverige Ready 2 eat er skyllet 2 gange og er lige til at servere. 2 x 500 g. pr. ks.  

Vigtig information vedrørende forarbejdet kartofler fra "Lammefjordsskrælleriet".
Fra og med uge 28 skal alle råskrællede- og forkogte kartofler fra Lammefjordsskrælleriet bestilles senest kl. 15.00 en hverdag før ønskede leveringsdag. Ved web-bestilling efter deadline vil bestillingen automatisk blive fremdateret til først mulige leveringsdag.   

Set på Torvet:
Voksbønner (gule bønner) 5 kg. fra Tyskland
Hestebønner 9 kg. fra Italien
Gule Chili 3 kg. fra Spanien
Polske kantareller i 1 kg. ks.
Sharonfrugter 20 stk. ks. fra Sydafrika

Asparges info:
Danske Asparges, grønne og hvide er slut for denne sæson. Italienske grønne asparges og hollanske hvide er stadig til at få, men det er også fra disse destinationer ved at være slut. Herefter bliver asparges hovedsageligt importeret fra Peru.