Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 23 2014

SavoykaalSavoykål har været kendt i Danmark i ca. 300 år. Man mener at den stammer fra Savoyregionen i det sydlige Frankrig. heraf navnet. Savoykål består af blade, der danner et ret løst hoved i forhold til hvidkål og rødkål. Bladene er grønne og krusede.
Smagen er mildere end f.eks. hvidkål, men ikke desto mindre er den fyldt med et hav af næringsstoffer og en masse kostfibre.

   
Kumato   Kumato er en ny tomatsort som dyrkes i Spanien. Oprindeligt kommer den fra Galapagos. Den er rund, lille til mellemstor, og har en skinnende rødbrun skal. Den smager sødsyrlig og er vældig dekorativ med sine mørkegrønne frøkamre.  
Set på torvet:
Danske Blomkål
Danske Sommerkål
Kartoffel INFO : 
7 kg. små vaskede i skumkasser er danske ny høst.
7 kg. asparges kartofler m. jord er danske ny høst.
14 kg. Viggo Jævne kartofler m. jord er danske ny høst.