Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 19 2014

Galia Melon Mennesket har dyrket meloner i tusinder af år. De vilde, bitre meloner er nu forædlet til søde, aromatiske frugter.

Netmeloner har et mønster, der ofte dækker hele skallen. Det dannes, fordi melonerne vokser så hurtigt, at skindet ikke rigtig kan følge med. Nettet er en slags ar. Som frisk frugt nydes de som regel ved, at frugten skæres i både på langs af frugten. Smagen træder allerbedst frem, hvis frugten er afkølet. Man kan også eksperimentere ved at tilsætte lidt hvidvin, citron eller sukker. Som dessert kan frugtkødet eventuelt marineres i portvin eller cognac. Melonerne passer også fint sammen med alt røget kød og fisk eller krabbekød.

Set på Torvet:

Små danske tomater :
Tiger komato, gule daddel, røde dadel, og coktail på stilk.

Nye krydderurter i potter : 
Olivenurt – Krydder lavendel –Karryurt – Rabarberskud – Døvnælde – Sukkerurt – Træspinat – Porreskud.
Sælges enkelte og i kasser med 10 potter.

Danske grønne og hvide asparges

Majskolber fra USA