Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 14 2014

Orange dadel Orange Dadeltomater adskiller sig fra andre tomater ved at have et tyndere skind. De har en sød og fyldig tomatsmag og er både lækre og dekorative som pynt i salater og anretninger og som snack i utide.

Pinova aeblerPinova æbler har en dejlig sød og frisk smag. Sammen med den sprøde konsistens, og den fine struktur i frugt kødet giver det en dejlig oplevelse, når man spiser den friske frugt. Pinova er en krysning mellem Clivia og Golden Delicious.

Set på Torvet: 
Nye danske kartofler i 500g.

Nye danske tomater i 5 kg. ks.
Nye danske grønne asparges.

Hollandske mini gulerødder i 1 kg.bk.
Hollandske violette asparges str. AA i 5 kg. ks.

Italienske ærter i 9 kg. ks. 
Italienske hvide asparges 22mm i 5 kg. ks.