Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 9 2014

Squash Courgetter kendes også under betegnelserne Squash og Zucchini. Den stammer fra Sydamerika, hvor den er blevet dyrket af indianerne, længe før europæerne kom dertil. I Danmark har courgetten været kendt i 30-35 år, men det er først fra begyndelsen af firserne, at der har foregået en erhvervsmæssig dyrkning af betydning. Courgetten er den umodne græskarfrugt. Hvis man lader courgetten udvikle på planten, bliver den til et almindeligt græskar. Courgetter findes nu i mange former og farver, men som handelsvare er det den aflange, mørkegrønne type, der har slået bedst an.

Set på torvet:

De første danske Agurker er kommet men i meget begrænset mængder.
Franske Muscat Græskar. (Lædergræskar)
De første Williamspærer fra Sydafrika.
Økologiske Jordskokkeasparges i 3 kg. ks.  (Bestilles 2 dg. før lev.)