Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 7 2014

Savoykaal Savoykål har fået sit navn fra området Savoyen i Frankrig, som kålen stammer fra. Savoykål hører til korsblomstfamilien og har grønne og krusede blade. Hovedet er fast men noget mindre tætpakket end hvidkål. Savoykål har en mild og fin kålsmag og kan anvendes på mange mulige måder

. Fjern de yderste blade og skær stokken fra. Skyl kålen grundigt. Snit savoykålen fint til salater eller sauter den let som tilbehør til for eksempel laks. Du kan også dampe eller koge den. Savoykål kan generelt anvendes på samme måde som hvidkål og de er meget dekorative.

Set på torvet: 
Danske sorte Ræddiker i 5 kg. kasser.
Galangarod i 500g. bakker fra Thailand.
NY HØST fra Frankrig :
De første kartofler i sandjord. 5 kg. pr. ks.