Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 5 2014

marlene aebler

Når Sydtyrol´s æbleplantager i marts/april forvandles til et hav af hvide blomster, er man ikke i tvivl om at æblets aroma dannes i træet. Bønderne vurderer nøje det ideelle tidspunkt for høsten og håndplukker æblerne når smagen er på sit højeste. Dette er afgørende for at de 7 Marlene sorter udvikler deres karakterer optimalt.

Kun de bedste af æblerne får Marlene  mærket.
Vores import afd. er eneforhandler af Marlene Æblerne her i Danmark.
De 7 sorter er : Royal Gala – Golden – Granny Smidt – Braeburn – Fuji – Red delicious og Stayman Winesap.
Daikon radishes isolated on white background Kinaradise, også kaldet japansk ræddike er lige så vigtig for japanere og kinesere, som gulerødder er for danskere. I Danmark blev den introduceret i 1981. Kinaradise bør skrælles før brug, da skrællen har en stærk, pebret smag. Den anvendes fint snittet, tyndt skåret eller revet rå i salater og lignende og er god sammen med ost, men kan også tilberedes med lynstegning i wokken.