Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 4 2014

blod appelsiner 2 For omkring 30 år siden var blodappelsin en velkendt og højt elsket frugt på grund af sit udseende og sin velsmag. Desværre har mange af disse træer måttet vige til fordel for især mandariner og navel-appelsiner. Heldigvis er udviklingen ved at vende, så vi igen kan få lækre blodappelsiner.

Nye arealer er blevet plantet til med forskellige gode sorter. Den røde blodfarve i blodappelsin kommer fra farvestoffet anthocyanin, der findes i mange planters plantedele. Blodappelsin er først og fremmest en fortræffelig frisk frugt, der kan nydes alene eller blandes i frugtsalat.

Set på Torvet:

Nye små vaskede kartofler i 7 kg. ks. fra Israel.
Gule og røde Habanero Chili Mix i 2 kg. ks.