Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 51 2013

Pomelo Pomelo stammer oprindeligt fra Sydøstasien. Det er den største citrusfrugt og kan være både pæreformet og rund. Herhjemme ser vi mest de runde og de vejer fra 500-1500 gram. De modne frugter kan være både grønne eller lysegule i farven.

Skrællen er ret tyk, 1-3 cm, og bør ikke spises da den er meget bitter. Frugtkødet er fast og kan være både bleggult eller rødligt ligesom grapefrugt. De seje hinder omkring de enkelte frugtkødstykker fjernes. Smagen af pomelo er både syrlig, sød og en anelse bitter.

Set på Torvet:
Friske Italienske Pomerans i 7 kg. ks.
Litchi fra Madagascar i 2 kg. ks.
Nashi Pærer fra Kina 32 stk. pr. ks. 

VI ØNSKER ALLE VORES KUNDER EN GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR 
granhjerte-sm2 julemand1granhjerte-sm2granhjerte-sm2julemand2granhjerte-sm2granhjerte-sm2julemand3granhjerte-sm2