Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 49 2013

Mix Chili en bk I bakken med mix chili, ugetilbuddet, finder man følgende typer: Habanero –  Rawit – jalapenos – Gul chili -Rød chili. Disse 5 typer placerer sig i en pæn vifte på Scovilleskalaen, med Habanero som den stærkeste og gul og rød chili som de mildeste af disse.

Scoville er en enhed, der er  defineres ved den mængde af en sukkeropløsning der skal til, for at neultralisere den brændende fornemmelse der opstår i munden, efter man har indtaget et alkoholisk udtræk af capsaicin olien fra en bestemt mængde tørret peber, af den type chili man ønsker klassificeret.     

Set på torvet:

Kirsebær / Chile, 2 kg. pr. kasse. Vær opmærksom på prisen.
Flotte Simonekål / Italien 8 stk. pr. kasse.
De danske spidskål er slut, men der er nye at få fra Portugal og Spanien.
Clementiner med blade er nu også en mulighed. Søde og lækre i smagen samt dekorative på bordet.

JulestjerneLysJulestjerneLysJulestjerneLysJulestjerneLys
Husk at tjekke vores Julesortiment med Gran, Blomster, Træer, Juledekorationer mm.