Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 45 2013

rosenkaal 2 Rosenkålen er ret beset et hvidkål i miniformat, der blev fremavlet i Belgien i 1700-tallet, hvorefter det langsomt bredte sig til det øvrige Europa. Den er lille, hårdfør, velsmagende men desværre alt for undervurderet. Rosenkål og kål i almindelighed burde være vores bedste venner, især i vinterhalvåret. Når du skal gøre rosenkål klar, giver du dem et rent snit i enden og piller de yderste grove blade af.

Set på torvet:
borretane løgSmå Italienske Borettane løg i 5 kg sække. 
runde courgetterSpanske runde Courgetter med 30 stk pr. ks.

Info:
Friske Figner fra Tyrkiet er slut for denne sæson. Vi forventer at kunne levere nye friske figner fra Israel og Brasillien i løbet kort tid.