Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 42 2013

Fennikel 1 Fennikel er en hvid og lysegrøn knold af skærmplante-familien med dildagtig top. Fennikel har en dejlig markant lakridsagtig smag og en gedigen smagsgiver i køkkenet i både rå og tilberedt tilstand. Kan snittes meget tyndt på pålægsmaskine eller mandolinjern og bruges rå i salater, som når man laver råkost af hvidkål. Er også velegnet som sommerens ”rodfrugt” i tern i gryderetter, let dampet og marineret som følge i pastaretter. Friskdampede tern af fennikel er også eminent vendt i couscous og bulgur. Også godt tilbehør til fisk.

Set på Torvet:
Kakifrugt fra Spanien. Løvetandsalat fra Italien.
Pedron Peber 3 kg. fra Spanien

halloween[1]halloween[1]halloween[1]halloween[1]halloween[1]halloween[1]
Husk at købe Halloween Græskar og Pynte Græskar inden sæsonen slutter.