Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 39 2013

Pak choyShanghai Pak Choy kommer oprindelig fra Asien og er medlem af kål-familien. Den er meget anvendt i det asiatiske køkken, hvor den regnes for at være en af de fineste grøntsager. Pak Choy anvendes som oftes i wokretter og supper men kan også spises i salater. Både de hvide stængler og de grønne blade spises rå i salater.

ØkomærkeEU Så er det igen muligt at få skrællede økologiske rødbeder, pastinak og knoldselleri. De bliver leveret i 2 kg poser og I skal bestille dem senest dagen før kl. 10. (levering til mandag bestilles fredag inden kl. 13.)

Set på torvet:

Nye danske Æbler: Sunrice, Sommerred, Aroma, Del Corf og Gråsten.
Diverse Svampe: Kantareller, Tragtkantareller, Kejserhatte, Karl Johan, Pighatte og røde, gule og sorte Trompetsvampe.

Info:  Sæsonen for Ærter, Gule Kiwi og Flade Ferskner er slut.