Vores webshop er desværre utilgængelig i øjeblikket og vi beklager denne fejl, prøv igen senere.

Uge 32 2013

auberginer 3 uge 32Auberginer er en smuk grøntsag med sin dybe lilla farve og blanke skind. Den mørkviolette ovale aubergine er mest kendt, men auberginer findes også i kuglerunde og i farverne lyslilla og  hvide. Auberginer er gode i ovn- og gryderetter som de kendte klassikere ratatouille og moussaka

.
Frisee salat uge 32Friséesalat har en fyldig og aromatisk, men ganske bitter smag. Derfor er frisée bedst sammen med andre salater eller som pynt. Frisee salat har krusede fine blade, der yderst er frisk grønne og mod midten af det løst opbyggede hoved gulligt.

Set på torvet:

Små Danske Herman Blommer.
Bolsjebeder og Gule Beder i 5 kg. ks.
Danske Netmelon i 10 kg. kasser.
Danske grønne Bønner i 250 g. bk.
Svenske Kantareller med 1,5 kg. pr. ks.
Danske Løgblomster i 3 stk. bdt.